MUZIKÁL PRAHA – BIOGRAF LÁSKA A PODZIMNÍ PRAHA

TERMÍN :  26.10.2024 – 27.10.2024 ( sobota – neděle )

CENA:  4 990 ,-Kč

2denní poznávací zájezd na nový muzikál plný nestárnoucích hitů legendární zpěvačky Hany Zagorové s dojemnými příběhy, humorem, láskou i nadhledem včetně prémiových vstupenek na nejlepší místa. Večer v kouzelně nasvícené Praze.

 

muzikál Biograf láska

PROGRAM:

1 den: odjezd z nástupních míst v ranních hodinách. Po poledni příjezd do Prahy – odpolední sobotní představení nového MUZIKÁLU s písněmi Hany Zagorové BIOGRAF LÁSKA (divadlo Kalich – prémiové vstupenky na nejlepší místa v sále, nestárnoucí hity legendární zpěvačky a devítinásobné Zlaté slavice, doprovází příběh tří ženských postav, které dokážou i vážné situace přijímat s humorem a nadhledem,     samozřejmě tu zásadní úlohu hrají muži). Pro zájemce večerní procházka HISTORICKÝM CENTREM PRAHY (romanticky nasvícené památky Starého Města pražského, silueta Pražského hradu, osobní volno na večeři). Příchod na ubytování. Nocleh.

2 den: Po snídani příjezd na bájný vrch VYŠEHRAD a SLAVÍN (národní kulturní památka, procházka s průvodcem po místech, kde se odehrávaly historické události a Staré pověsti české; mohutná skála nad řekou, z které údajně skočil kůň Šemík, aby vysvobodil vladyku Horymíra.

Cena zahrnuje: dopravu zájezdovým autobusem, 1x nocleh v Praze, 1x snídaně, průvodce, vstupenku na muzikál, zákonné pojištění CK proti úpadku.

Cena nezahrnuje: vstupné do placených objektů, připojištění storna 52,- Kč, dále pak vše, co není uvedeno v „CENA ZAHRNUJE“

Ubytování a strava:  ubytování v turistickém hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím) se snídaní.

 

Doporučené kapesné: 1000,- Kč

Nástupní místa: Ostrava, Frýdek-Místek, Frenštát p. R., Rožnov p. R., Val. Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice, Přerov, Olomouc, Brno, Jihlava

Zájezd je pořádán ve spolupráci s partnerskou CK.